![]() |
|
|||||||
| Tags : mavado, mavado lyrics |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
: 09-05-2008, 08:36 PM |
|
|
Rating:
|
|||
|
Artist: Mavado
Riddim: Self Defense Song: Dem A Fag (Vybz Kartel Diss) Typed by: Gemini_20502K Intro: Chat dem a chat like gal, HEY!!!! SCATTA!!!! I WARN TO DEM!!!! Hey! Mi nuh tust dem!!!! Rifle shot a buss dem!!!! Chorus: Di bwoy dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) A battyman alone nuh waan know God Mi see seh dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) Well bleached out and full a tattoo like drag Di bwoy dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) A battyman alone nuh waan know God Mi see seh dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) Well bleached out and full a tattoo like drag Verse 1: HEY HEY!!!! SEE DEH!!!! Him mek him fren dem press press him like button SEE DEH!!! Nuh rifle shot a chop chop him like button SEE DEH!!! Mi keep my gun mi smif and wesson neva heavy SEE DEH!!! Why yuh a chase like gal Scatta wah tek dat freak deh?! 45 shot scatter, cau di ***** dem a trace like Macker Curl up inna yuh gal like dagger, see, gi di bumbohole copper!!!! Chorus: Cau dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!!(FAG!!!) Mek dem know, a battyman nuh waan know God Cau di bwoy dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) Bleached out face, tattoo dem neck like drag Di bwoy dem a FAG!!! (FAG!!!) Dem a FAG!!! (FAG!!!) Mi realize seh dem a big gun gab Yo di bwoy dem a FAG!!! (Dem a FAG!!!) Dem a FAG!!! (Dem A FAG!!!) HEY WAIT DEH WAIT DEH WAIT DEH WAIT DEH WAIT DEH WAIT DEH WAIT DEH!!!!! Verse 2: A him nuh waan know God and God nuh waan know him Righteous way inna life him Muma neva show him A bare sodemite and battyman a seh dem know him A him a blow di gal before mek di gal blow him Ever him tell man carry gun But my gun dem organized and centralized just like di Calico A nuh threat fi go borrow gun Check di gully side which part mi live Mi cousin cross fi come and borrow gun Chorus: BAD!!! (BAD!!!) Dem nuh BAD!!!! (Dem nuh BAD!!!) Mi know di pussyhole him a fag Di bwoy dem a FAG!!! (Dem a FAG!!!) Dem a FAG!!! (Dem A FAG!!!) SCATTA!!! At last bwoy dem nuh waan know God Di bwoy dem a FAG!!! (Dem a FAG!!!) Dem a FAG!!! Send fi gun cau dem a big gun bag Because dem a FAG!!! (Dem a FAG!!!) Dem a FAG!!! (Dem a FAG!!!) Hey yuh nah hear mi Scatta!!!! |
|
||
|
|
|||
| Advertisement |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|